Jong talent bij het CultuurPodium Bovensmilde

Op zondag 13 september aanstaande is er een heel bijzonder optreden van vier jonge studenten van het Prins Clausconservatorium bij het CultuurPodium Bovensmilde. Jong Talentklas Klassieke muziek van het Prins Claus Conservatorium en het Haydn Jeugd Strijkorkest zullen een zeer gevarieerd programma verzorgen. Met Lyke Nota en Stella Buitenhuis op viool, Ruben de Jong op altviool en Joost de Boer op cello. De muzikale leiding is in handen van cellist, docent en HJSO dirigent Jan-Ype Nota. Van solo tot kwartet spelen zij de mooiste muziek van o.a. Mozart, Brahms en natuurlijk Bach.

De deur gaat zondag 13 september open om 14.30 uur. In verband met de corona-maatregelen is het programma aangepast. Ook is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. We verzoeken te reserveren door € 8,50 (tot en met 16 jaar gratis) over te maken op het rek.nr van het CultuurPodium Bovensmilde NL16 RABO 0331 7808 95 t.n.v. Stichting CultuurPodium Bovensmilde en ovv 13 september.

Vol is vol! Zonder reservering alleen toegang als er plek is. Het concert vindt plaats in het prachtig gerestaureerde monument aan de Hoofdweg 186 te Bovensmilde.

 

Foto: Lyke Nota, Joost de Boer, Emma van den Hoed en Stella Buitenhuis – Noa Staal Photography

Deel dit bericht:
Facebooktwitterlinkedinmail