Femke en Liz

Zolang als we ons kunnen herinneren spelen we al viool. We hebben samen les gehad bij Josien Le Coultre en zijn al beste vriendinnen sinds we acht jaar oud zijn. Het HJSO is altijd de verbindende factor geweest. We voeren met zijn tweeën met heel veel plezier de tweede violen aan. We worden ook wel team ‘Duo Penotti’ genoemd!

Het HJSO is een geweldig initiatief waarbij jong talent zich verder kan ontwikkelen door middel van samenspel. Daarnaast is het niet alleen een plek waar je muziek maakt, maar ook waar je vrienden voor het leven maakt. De concerten en vooral de jaarlijkse tournee naar het buitenland, waarbij we ruim een week met z’n allen concerten spelen en een nieuwe cultuur bewonderen, creëren een band tussen de strijkers die onlosmakelijk is. Het HJSO heeft ons de afgelopen zeven jaar ontzettend veel plezier en onvergetelijke herinneringen bijgebracht die we voor altijd bij ons zullen dragen.

Rosalie, Cilia, Niek, Marlene, Ratna en Mauro

Heee, wij zijn Rosalie, Cilia, Niek, Marlene, Ratna en Mauro en wij spelen in het HJSO. De sfeer is hier altijd gezellig en iedereen draagt bij aan het goede samenspel. Wij vinden het spelen in het HJSO zo leuk, omdat het altijd heel gezellig is met iedereen en iedere repetitie leren we weer iets nieuws. Iedereen kan zich hier ontwikkelen in beter samenspel op hoog niveau, wat wij echt super tof vinden.

Wij hopen snel weer mooie muziek te maken voor een groot publiek!

Joost, Lottie en Yasminder

Hoi! Wij zijn Joost, Lottie en Yasminder. Dit is voor ons alle drie het vierde jaar in het HJSO, en we hebben ook met veel plezier in het HVSO gespeeld.

“Het is fijn om met andere mensen samen te spelen en de passie voor muziek te kunnen delen. Je beleeft de muziek echt met elkaar. Zowel in repetities als concerten. Als orkest trek je erg met elkaar op en leer je ook veel van anderen.” (Joost de Boer)

“Het is bijzonder om te bedenken hoe ik als 13-jarige achteraan in het orkest begon en nu helemaal vooraan mag zitten. Eén van de leukste dingen aan het orkest vind ik dat ons repertoire zo breed is. We spelen zowel moderne muziek, popmuziek als klassiek, dat vind ik echt gaaf!” (Lottie Bezemer)

“De sfeer in het HJSO is uniek, deze gezelligheid vind je niet overal. En daarnaast is het spelen in dit orkest heel leerzaam! Sinds het HVSO heb ik mij mogen ontwikkelen en heb ik veel geleerd. Ik ben heel dankbaar dat deze ontwikkeling zich heeft geuit tot het punt waar ik nu sta.” (Yasminder Rozeboom)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0