Cd Bestellen

Haydnjeugdorkest_mhfoto_2b

Bestelformulier

  Naam *

  Adres *

  E-mailadres *

  Welke cd/dvd wilt u bestellen? (meerdere keuzes mogelijk)

  Welke usb-stick wilt u bestellen? (meerdere keuzes mogelijk)

  Aantal *

  Opmerking

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Toelichting

  Via het formulier hiernaast kunt u een bestelling plaatsen voor één of meerdere cd’s van het Haydn Jeugd Strijkorkest. De cd’s van 2006 tot 2014 bestaan uit een cd en een dvd. We streven ernaar uw bestelling binnen 3 werkdagen per post naar u te versturen.

  Alle cd’s t/m 2005 kosten €5 per stuk, alle cd/dvd’s vanaf 2006 en de usb-sticks kosten €10,00 per stuk. De Jubileum dubbel-CD kost €15,00 per stuk.  U kunt na het plaatsen van uw bestelling het totaalbedrag overmaken op rekening NL10 INGB 0002 8044 01 t.n.v. Stichting HJSO te Groningen o.v.v. bestelling cd.

  Geef een cd cadeau!

  U kunt ook een cd rechtstreeks bij iemand laten bezorgen als cadeau. Vermeld dan in het vak ‘opmerkingen’ dat het om een cadeau gaat en laat eventueel een persoonlijke boodschap achter. Wij versturen de bestelling dan in een feestelijke verpakking naar het opgegeven adres.

  Vriend worden? U bent al Vriend van het HJSO vanaf €2,50 per maand. Als u nu Vriend wordt krijgt u gratis de nieuwste cd/dvd toegestuurd en ontvangt u een uitnodiging voor het Jubileumconcert op 15 juni 2019. [scbutton link="https://www.hjso.nl/steun-het-orkest/" target="self" variation="light_blue" size="small" align="none"]Klik hier voor meer informatie[/scbutton]