Meespeeldagen

HSJO Meespeeldag

Geïnteresseerde strijkers kunnen op afspraak op een zaterdagochtend na de pauze meespelen met het HJSO. Van 11.00 tot 12.30 uur repeteren we dan samen in de Lutherse Kerk.

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar info @ hjso.nl. Je krijgt dan de bladmuziek toegestuurd. Graag ook je instrument vermelden.

HSVO Meespeelmiddag

Voor strijkers van 10 tot 14 jaar die willen ervaren hoe het is om in het HVSO te spelen, organiseert het Haydn Voorbereidend Strijkorkest jaarlijks een Meespeelmiddag. De Meespeelmiddag vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 maart 2023. Op de Meespeelmiddag werken we aan een nader te bepalen stuk en presenteren we dat aan elkaar in de Lutherse Kerk. Overleg met je docent of jij hier al klaar voor bent. De meespeelmiddag duurt van 14.00 tot circa 17.00 uur, inclusief een optreden voor familie en vrienden. Deelname is gratis. Aanmelden kan t/m  11 maart 2023 via onderstaand formulier.

Het schema voor de Meespeelmiddag is (o.v.b.):

14.00-15.00 Repetitie
15.00-15.20 Pauze
15.20-16.00 Repetitie
16.30-17.00 Presentatie van de Meespeelmiddag 

Meespelers zijn vanaf 13.30 uur welkom in de Lutherse Kerk. In de pauze en voorafgaand aan het concert zorgen wij voor drinken en wat lekkers voor de deelnemers. Om 16.30 uur presenteren we het resultaat van een middag hard werken aan vrienden en familie. De toegang hiervoor is gratis, de kerk is open voor publiek vanaf ca. 16.00 uur (na de repetitie).

Aanmelden

Aanmelden voor de HVSO Meespeelmiddag  of de HJSO Meespeelrepetitie kan door onderstaand formulier in te vullen of door een mail te sturen aan info @ hjso.nl. Graag ook je instrument vermelden.

Let op: krijg je geen reactie op je aanmelding via de website? Dan is er misschien iets fout gegaan. Stuur in dat geval altijd een extra mailtje naar info @ hjso.nl. 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0