Meespeeldagen

HJSO Meespeeldag

In verband met de corona maatregelen organiseren we dit jaar geen officiĆ«le meespeeldag voor het HJSO (14-19 jaar). Wel kunnen geĆÆnteresseerde strijkers op afspraak op een zaterdagochtend na de pauze meespelen met het HJSO. Van 11.00 tot 12.30 uur repeteren we dan samen in de Lutherse Kerk.

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar info @ hjso.nl. Je krijgt dan de bladmuziek toegestuurd. Graag ook je instrument vermelden.

HVSO Meespeelmiddag

Voor strijkers van 10 tot 14 jaar die willen ervaren hoe het is om in het HVSO te spelen, organiseert het Haydn Voorbereidend Strijkorkest jaarlijks een Meespeelmiddag. In verband met de corona maatregelen organiseren we dat dit jaar in aangepaste vorm, op woensdagmiddag 12 mei. Op de Meespeelmiddag werken we aan een nader te bepalen stuk en presenteren we dat aan elkaar in de Lutherse Kerk. Overleg met je docent of jij hier al klaar voor bent. De meespeelmiddag duurt van 16.00 tot circa 18.00 uur, inclusief een optreden van het HVSO voor de meespelers. Deelname is gratis. Aanmelden kan t/m 9 mei via onderstaand formulier.

In verband met de corona beperkingen is er plaats voor maximaal 15 deelnemers. Wees er dus snel bij! 

Het schema voor de Meespeelmiddag is (o.v.b.):

16.00-17.00 Repetitie
17.00-17.15 Pauze
17.15-17.45 Optreden HVSO
17.45-18.00 Gezamenlijke afsluiting

Meespelers zijn vanaf 15.45 uur welkom in de Lutherse Kerk. In verband met de corona beperkingen mogen we nog geen catering organiseren, dus neem zelf wat te eten en drinken mee. Familie en vrienden kunnen we dit jaar helaas niet uitnodigen, omdat publiek nog niet is toegestaan.

Aanmelden

Aanmelden voor de HVSO Meespeelmiddag  of de HJSO Meespeelrepetitie kan door onderstaand formulier in te vullen of door een mail te sturen aan info @ hjso.nl. Graag ook je instrument vermelden.

Let op: krijg je geen reactie op je aanmelding via de website? Dan is er misschien iets fout gegaan. Stuur in dat geval altijd een extra mailtje naar info @ hjso.nl. 

  Kies meespeeldag*

  HVSO - woensdag 12 mei 2021HJSO - zaterdagochtend 2021, op afspraak

  Kies instrument*

  VioolAltvioolCelloContrabas

  Naam*

  E-mail*

  Adres*

  Postcode + Woonplaats*

  Telefoon thuis*

  Telefoon mobiel

  Geboortedatum*

  Docent*

  Aantal jaren les*

  Motivatie / opmerking

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.