Steun het HJSO

Sinds 1989 is het Haydn Jeugd Strijkorkest van een klein ensemble van 12 jonge talenten uitgegroeid tot een begrip in de strijkerswereld. Veel jonge strijkers in het noorden dromen ervan om ooit in ‘Het Haydn’ te kunnen meespelen.

In het HJSO wordt jong strijkerstalent opgeleid om een hoog muzikaal niveau te bereiken. De leden oefenen wekelijks en laten hun talent  aan een breed publiek horen tijdens een maandelijks concert. De jaren in het HJSO hebben op de meeste leden een grote invloed. De leden beleven niet alleen heel veel plezier aan het maken van muziek, ook beïnvloedt het hun vervolgstudie. Op een hoog niveau samenspelen leert je om gedisciplineerd en geconcentreerd te werken en met elkaar samen te werken. Dit komt van pas bij leden die hun muzikale talenten verder ontwikkelen aan het conservatorium, maar ook bij leden die een andere studierichting kiezen.

Vrienden van het HJSO

Word Vriend van het HJSO en steun het orkest met een maandelijkse donatie. In ruil daarvoor ontvangt u jaarlijks vrijkaarten voor het Zomerconcert, de nieuwste cd/dvd en gelegenheid om een openbare repetitie bij te wonen.

Sponsoring

Wilt u als bedrijf het HJSO sponsoren? Dan zijn daar belastingvoordelen aan verbonden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Doneren

Wilt u geen Vriend van het HJSO worden, maar liever eenmalig een donatie doen? Dat kan heel eenvoudig.

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u een financiële bijdrage leveren aan het HJSO, zonder dat dit u zelf iets extra’s kost. Bij een online bestelling bij grote bedrijven zoals Booking.com of Thuisbezorgd.nl gaat een deel van uw aankoopbedrag direct naar onze clubkas.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0