Vrienden van het HJSO

Sinds 1989 is het Haydn Jeugd Strijkorkest van een klein ensemble van 12 jonge talenten uitgegroeid tot een begrip in de strijkerswereld. Veel jonge strijkers in het noorden dromen ervan om ooit in ‘Het Haydn’ te kunnen meespelen.

In het HJSO wordt jong strijkerstalent opgeleid om een hoog muzikaal niveau te bereiken. De leden oefenen wekelijks en laten hun talent  aan een breed publiek horen tijdens een maandelijks concert. De jaren in het HJSO hebben op de meeste leden een grote invloed. De leden beleven niet alleen heel veel plezier aan het maken van muziek, ook beïnvloedt het hun vervolgstudie. Op een hoog niveau samenspelen leert je om gedisciplineerd en geconcentreerd te werken en met elkaar samen te werken. Dit komt van pas bij leden die hun muzikale talenten verder ontwikkelen aan het conservatorium, maar ook bij leden die een andere studierichting kiezen.

Vrienden van het HJSO

Het HJSO wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren en enthousiaste particulieren. Deze Vrienden van het HJSO dragen bij aan het succes van het HJSO. Door hun bijdrage heeft iedere jongere de kans om zich te ontwikkelen tot een jong strijkerstalent. Het HJSO kan daarnaast door de vrienden:

  • Coaches inhuren om leden te begeleiden
  • Instrumenten huren/lenen voor jongeren die hierover niet beschikken
  • Goede repetitieruimte huren
  • Een divers muziekrepertoire programmeren (i.p.v. uitsluitend rechtenvrije muziek)

Voordelen als Vriend

Vrienden van het HJSO krijgen als waardering voor hun bijdrage jaarlijks de nieuwste CD en/of DVD van het HJSO en een kaartje voor het Zomerconcert in juni. Daarnaast mogen vrienden gedurende het seizoen een open repetitie bijwonen.

Word Vriend!

Als Vriend van het HJSO steunt u het orkest met een maandelijkse donatie. Deze donatie wordt via een automatische incasso aan het eind van de maand afgeschreven. U bent al Vriend van het HJSO vanaf €2,50 per maand. Hogere donaties leveren u mogelijk belastingvoordeel op vanwege de ANBI status van de Stichting HJSO. Om Vriend te worden vult u het aanmeldformulier in. U kunt het formulier inleveren bij een van onze concerten, mailen naar info @ hjso.nl of opsturen naar Haydn Jeugd Strijkorkest, Postbus 1385, 9701 BJ Groningen.  Indien u een instrument of toebehoren in bruikleen wilt geven aan het orkest of het HJSO met goederen of diensten in natura wilt ondersteunen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0